Skip to main content

Op 12 februari heeft de Coöperatie een multidisciplinaire bijeenkomst in het kader van Mentale Gezondheid georganiseerd voor professionals. De bijeenkomst 'Omgaan met heftige emoties en spanningen' kwam op initiatief van de leden en de Werkgroep Ouderkracht tot stand. Aanleiding voor de bijeenkomst is dat professionals bij ons aan de bel hebben getrokken over het feit dat depressie, zelfbeschadiging/suïcidale gedachten en eetstoornissen actuele onderwerpen zijn bij jongeren. Hoe ga je hierover in gesprek met je kind, leerling, medewerker, teamgenoot en naasten en hoe handel je vervolgens?

GZ Psycholoog Jetske van de Kerkhof en sociaal psychatrisch verpleegkundige Petra Lont (allebei werkzaam bij GGZ Noord-Holland-Noord) hebben de professionals de laatste inzichten bijgebracht.

Was je als professionals niet in de gelegenheid om deze bijeenkomst bij te wonen, maar wil je wel de presentatie ontvangen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Op 11 april volgt een bijeenkomst voor ouders/opvoeders over Mentale Gezondheid bij jongeren. Een van de sprekers is ontwikkelingspsycholoog Steven Pont. De informatie over deze bijeenkomst wordt op deze website gedeeld.

Blijf op de hoogte. Doe mee. Zeg het voort!

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsflits van Kern Gezond Texel. Met informatie over onder andere het programma Gezond Texel 2030, artikelen en bijeenkomsten over Positieve Gezondheid, bewonersinitiatieven en nog veel meer!

Coöperatie Kern Gezond Texel
Weverstraat 95
1791 AC Den Burg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Socials