Skip to main content

Lekker aan de slag tijdens Bouwdorp 2024

Vooraanmelding Bouwdorp 2024

Het duurt nog even voordat Bouwdorp 2024 start, maar u kunt zich al wel voor aanmelden voor de inschrijving. Net als vorig jaar meldt u zich aan door uw emailadres te registreren via deze link https://www.young4ever.nl/vooraanmelding-bouwdorp-2024. Deze kunt u ook vinden op de activiteitenpagina van www.young4ever.nl en zodoende maakt u kans op een plekje voor Bouwdorp. LET OP: Uw kind is nu nog niet ingeschreven voor Bouwdorp zelf, enkel dus voor de vooraanmelding! Op woensdag 26 juni (tijdstip onbekend), krijgen de eerste 100 mensen, door middel van een automatische onwillekeurige loting door een systeem, een mailtje met daarin een link naar het officiële inschrijfformulier. Dit mailtje is persoonlijk naar u gestuurd en kunt u niet doorsturen! U heeft 24 uur de tijd om maximaal 3 eigen kinderen in te schrijven. Per kind moet u 1 formulier invullen. Na de 24 uur, zullen weer 100 mensen uit de vooraanmeldingen een mail krijgen om maximaal 3 eigen kinderen in te schrijven. Dit gaat zo door totdat alle plekken vol zijn. Wij als organisatie hebben dus geen invloed op wie er wordt gemaild!

Bouwdorp is voor Texelse kinderen van 6 jaar t/m groep 8 van de basisschool. Week 1 is van 22 t/m 26 juli en week 2 is van 29 juli t/m 2 augustus. Deelname aan één van de Bouwdorp weken kost € 60,00 p.p. (incl. eten + disco of avondspel op de donderdag!)

Op Bouwdorp wordt met de kinderen een dorp van hout gebouwd met als thema dit jaar:

Toveren en magie!

Er wordt niet alleen gebouwd, maar er worden ook spelletjes gedaan, geknutseld en muziek gemaakt. Op donderdag mogen de ouders komen kijken (14:30 -15:30 uur) naar de bouwwerken die de kinderen hebben gemaakt en kunnen de kinderen ‘s avonds blijven eten. Tot slot is er die dag nog een coole disco of avondspel.

Mensen en/of bedrijven die materialen (mooi timmerhout, pallets, verf, knutselspullen, kleden, schmink, verkleedkleren etc.) willen sponsoren aan Bouwdorp en/of spullen hebben rondom het thema “Toveren en magie” kunnen de kinderen daar heel blij mee maken. De materialen kunnen aan de kinderen meegegeven worden tijdens de Bouwdorp weken of u kunt contact opnemen met Sandra van de Water via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. Ben jij 16 jaar of ouder, wil je je aanmelden voor 1 of 2 weken? Stuur dan een mailtje naar Sandra.

Toelage voor kinderen

Huishoudens met een laag inkomen en één of meer schoolgaande kinderen kunnen voor deelname aan Bouwdorp bijzondere bijstand aanvragen bij de gemeente Texel. (Bekijk toelage maatschappelijke participatie op de website van Gemeente Texel.) De kosten moeten niet uit andere bron kunnen worden verkregen. Informatie hierover kunt u krijgen bij Gemeente Texel (tel:140222). Wanneer ouders/verzorgers geen gebruik kunnen maken van bijzondere bijstand, maar wegens financiële problemen de kosten voor Bouwdorp niet kunnen betalen, dan kunt u contact opnemen met Texels Welzijn, maatschappelijk werk (tel: 0222 312 696).

Blijf op de hoogte. Doe mee. Zeg het voort!

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsflits van Kern Gezond Texel. Met informatie over onder andere het programma Gezond Texel 2030, artikelen en bijeenkomsten over Positieve Gezondheid, bewonersinitiatieven en nog veel meer!

Coöperatie Kern Gezond Texel
Weverstraat 95
1791 AC Den Burg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Socials