Skip to main content

Jachtseizoen

Verlang je naar een onvergetelijk, spannend en avontuurlijk spel dat je lekker buiten laat spelen? Dan is jachtseizoen het antwoord!

Dit waanzinnig leuke spel daagt kids uit hun strategische vaardigheden in te zetten terwijl ze genieten van de buitenlucht.

Hoe werkt het? Een groepje kids zijn de jagers en de anderen zijn prooien. De jagers moeten proberen de prooien te vangen terwijl de prooien een slim ontsnappingsplan bedenken.

Dit spel is niet alleen geweldig voor veel plezier, maar ook voor het ontwikkelen van communicatie-, teambuilding- en probleemoplossende vaardigheden.

Dus, waar wacht je nog op? 
Kijk snel naar onderstaande flyer!

Lasergamen

Lasergamen tot je erbij neervalt! Dit is hét moment om met je beste squad te ontsnappen aan de dagelijkse routine. Ga de strijd aan tijdens het lasergamen! Jouw voorjaarsvakantie kan niet meer stuk!

Kom gezellig met ons mee en trek je vrienden van de bank voor een te gekke tijd. Lasergamen is de perfecte manier om gezond te ontspannen en mooie herinneringen te maken. Wij hebben er al zin in en wensen jullie een knallende vakantie toe!

Lasergamen en jachtseizoen kan vanaf 10 jaar en is gratis! Wij regelen zelf wat limonade en een snoepje! Lasergamen doen we in Den burg ('t Eikenbossie), Oosterend (de Vliekotter) en in Oudeschild (speelschip). We spelen jachtseizoen in De Koog (De Hof), De Cocksdorp (het Eierlandsche huis) en in Den Hoorn (De Waldhoorn).  In alle dorpen starten we om 14:00 uur en stoppen we rond 15:30 uur. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.young4ever.nl  

Kijk snel naar onderstaande flyer!

Spokentocht

Welkom avonturiers! Bereid je voor op een nachtelijk avontuur vol mysterie en opwinding. Laat je zintuigen scherp zijn, want achter elke boom en tussen iedere tak kunnen spoken en geesten op de loer liggen.

Durf jij de uitdaging aan om deze spokentocht te trotseren en de geheimen van het bos te onthullen? De nacht wacht op jullie, vol onverwachte wendingen en griezelige ontmoetingen. 

De Spokentocht is voor iedereen vanaf 8 jaar. De entree is € 5,- per deelnemer en is inclusief een consumptie en wat lekkers. Ben je onder de 12 jaar, dan moet er wel een volwassene mee. Je kan je opgeven per groepje van max 7 personen. Ben jij niet snel bang te krijgen? Geef je dan snel op! Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.young4ever.nl

Ook zijn we voor de spokentocht nog hard opzoek naar vrijwilligers! Lijkt het je leuk of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0620918785

Blijf op de hoogte. Doe mee. Zeg het voort!

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsflits van Kern Gezond Texel. Met informatie over onder andere het programma Gezond Texel 2030, artikelen en bijeenkomsten over Positieve Gezondheid, bewonersinitiatieven en nog veel meer!

Coöperatie Kern Gezond Texel
Weverstraat 95
1791 AC Den Burg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Socials