Nieuw lid: Vitale Koers richt zich op de arbeidsmarkt

Waar staat Vitale Koers voor?
Als oplossingsgerichte vitaliteitscoach begeleid ik medewerkers die door ziekte zijn uitgevallen en medewerkers die door ziekte dreigen uit te vallen. (Particulieren zijn natuurlijk ook welkom.) Ik werk aan een duurzame verbetering van de gezondheid, door het aanpakken van de (innerlijke) oorzaak van levensklachten.  Ik help mensen bij stress- en burn-out klachten, spanning, het gevoel hebben dat ze vast zitten, piekeren, angst, hoog gevoeligheid, onzekerheid, vermoeidheid, somberheid en de overgang.

Wat is jouw visie?
Mijn visie is, dat de mentale en fysieke gezondheid wordt bepaald door een combinatie van hart, hoofd en lijf. Wat iemand voelt, denkt en doet heeft invloed op zijn/haar gezondheid en welbevinden. Mijn persoonlijke ervaring met gezondheidsklachten en mijn ervaring als leidinggevende vormen de start van mijn werk als Vitaliteitscoach. Tevens heb ik als trajectcoach, waarin ik mensen met afstand tot de arbeidsmarkt begeleidde naar werk, gemerkt dat het voor sommigen lastig was om weer te vertrouwen op hun lichaam. Wat hen belemmerde om weer (volledig) aan het werk te gaan. 

Hoe ga je te werk?
Ik hanteer meerdere methodieken, afhankelijk van wat er nodig is. Bijvoorbeeld met betrekking tot leefstijl en hormonen, ontspanning versus inspanning, voeding, slapen, ademhalen en zo nodig adviseer ik supplementen. Of ten aanzien wat iemand voelt en denkt. Hierbij maak ik gebruik van een methodiek waar goede resultaten mee worden behaald (en door het UWV als zodanig is erkend), BodyMindRelease. Een lichaamsgerichte therapie, waarbij niet wordt gefocust op de oorzaak en het praten over de problemen. Maar gericht is op het loslaten van oude ballast (beperkende gevoelens en overtuigingen en angsten) en terughalen van positieve herinneringen. Niet praten, maar doen.
Met als resultaat, dat mensen meer veerkracht ervaren, meer levenslust ervaren, positiever zijn, meer innerlijke rust ervaren, meer energie hebben, zich minder afhankelijk voelen. En zich bewuster worden van wat ze ervaren en weten wat ze moeten doen wanneer ze ergens hinder van ondervinden of tegenaan lopen.

Kortom, Vitale koers biedt maatwerk aan dat de oorzaak aanpakt en voor zowel werknemer als werkgever voordelen oplevert. De contactgegevens van Nanda Meijer: 06-24579348 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blijf op de hoogte. Doe mee. Zeg het voort!

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsflits van Kern Gezond Texel. Met informatie over onder andere het programma Gezond Texel 2030, artikelen en bijeenkomsten over Positieve Gezondheid, bewonersinitiatieven en nog veel meer!

Coöperatie Kern Gezond Texel
Weverstraat 95
1791 AC Den Burg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Socials