Skip to main content

De bijeenkomst "Mentaal Sterker" was een waardevolle ervaring voor ouders die streven naar een sterke band met hun kinderen en willen begrijpen hoe ze hen het beste kunnen ondersteunen tijdens de uitdagende periode van de adolescentie. Met inspirerende plenaire sprekers zoals burgemeester Mark Pol en de gerenommeerde ontwikkelingspsycholoog Steven Pont, en boeiende workshops van lokale professionals, was het een rijke bron van inzicht en praktische kennis.

De deelnemers waren overweldigend positief over de bijeenkomst, waarbij velen aangaven dat ze waardevolle inzichten hebben opgedaan die ze direct in de praktijk kunnen brengen. De heldere presentaties en interactieve workshops gaven ouders concrete handvatten om beter te begrijpen hoe ze kunnen omgaan met heftige emoties, digitale balans kunnen bewaren en meer verbinding kunnen maken met hun tiener.

Met een gemiddelde beoordeling van 8,3 was de bijeenkomst een groot succes, waarbij ouders zich gesterkt voelden en vol vertrouwen naar huis gingen. Velen zijn enthousiast over een mogelijk vervolg en kijken uit naar meer verdieping op onderwerpen zoals praktische oefeningen, puberteitsthema's en het versterken van ouderbetrokkenheid.

De komende bijeenkomsten beloven nog meer waardevolle inzichten en praktische tips te bieden, waarbij ouders de kans krijgen om hun band met hun kinderen te versterken en samen te groeien als gezin.

Kortom, de bijeenkomst "Mentaal Sterker" was een inspirerende en verrijkende ervaring voor ouders, en de volgende bijeenkomsten beloven nog meer kansen voor groei en verbinding. We kijken ernaar uit om u weer te verwelkomen en samen verder te bouwen aan sterke en veerkrachtige gezinnen!

Met dank aan: Steven Pont, gemeente Texel, Brijder, Skills for Life Body & Brein, Vicono, OSG De Hogeberg, Texelgezinnen, Young4Ever, Nieuwland Texel, Mindful op Texel, Miranda Leefstijlcoach 

Klik hier voor de sociale kaart Mentale Gezondheid

Volgende bijeenkomsten van de Werkgroep Ouderkracht:
eind juni/begin juli: Omgaan met verleidingen
3e kwartaal: Ouderbetrokkenheid
4e kwartaal: Gezinssituatie

Informatie volgt via deze website, de socials van Kern Gezond Texel en via de Nieuwsflits (aanmelden voor deze Nieuwsflitsen kan via deze website)

Interessante documentatie:

Blijf op de hoogte. Doe mee. Zeg het voort!

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsflits van Kern Gezond Texel. Met informatie over onder andere het programma Gezond Texel 2030, artikelen en bijeenkomsten over Positieve Gezondheid, bewonersinitiatieven en nog veel meer!

Coöperatie Kern Gezond Texel
Weverstraat 95
1791 AC Den Burg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Socials