Skip to main content

Bericht voor zorg- en welzijnsprofessionals

In samenwerking met GGD Hollands Noorden, HKN Huisartsen en het netwerk Noordkop Gezond voor Elkaar zijn deze Positieve Gezondheid bureauklappers ontwikkeld om gemakkelijk het Positief Gezonde gesprek te voeren.

De bureauklapper zet je op het bureau neer waarbij jij als zorgverlener de uitleg ziet en de patiënt/cliënt/inwoner, aan de andere kant, een vraag of afbeelding die gerelateerd is aan hun gezondheid. Aan de hand van deze vragen en beelden kun je op een gemakkelijke manier een Positief Gezond gesprek voeren, zonder dat men iets invult.  

Bureauklapper gratis ontvangen?
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Wil je meer informatie over Positieve Gezondheid algemeen of het gebruik van de gesprekstool ‘spinnenweb. Kijk dan op de website van het Institute for Positive Health.

Blijf op de hoogte. Doe mee. Zeg het voort!

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsflits van Kern Gezond Texel. Met informatie over onder andere het programma Gezond Texel 2030, artikelen en bijeenkomsten over Positieve Gezondheid, bewonersinitiatieven en nog veel meer!

Coöperatie Kern Gezond Texel
Weverstraat 95
1791 AC Den Burg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Socials