Skip to main content

Gezinsplan Texel

Ieder mens leidt zijn eigen leven en je zorgt voor jezelf en voor elkaar. Soms helpen familie, vrienden of hulpverleners. Het is fijn als mensen helpen, maar dat moet goed georganiseerd zijn.

Soms lukt dat zelf goed en soms raak je het overzicht kwijt. Dan is het niet duidelijk wie, wat, wanneer doet met welk doel. Het gezinsplan  helpt hierbij en zorg voor overzicht en samenhang.

Op Texel wordt ook gewerkt met  het gezinsplan. Je kunt hieronder het format downloaden. Hulpverleners werken met het gezin samen als team. In overleg wordt samen met het gezin bedacht wie de regievoerder en dus het aanspreekpunt is voor alle betrokkenen. In een gezinsplan worden doelen gesteld en afspraken gemaakt, waarbij de wensen en mogelijkheden van het gezin het belangrijkste onderdeel zijn. Het gezinsplan biedt houvast en overzicht aan gezinsleden, de mensen uit hun netwerk en de betrokken hulp- en dienstverleners.

Blijf op de hoogte. Doe mee. Zeg het voort!

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsflits van Kern Gezond Texel. Met informatie over onder andere het programma Gezond Texel 2030, artikelen en bijeenkomsten over Positieve Gezondheid, bewonersinitiatieven en nog veel meer!

Coöperatie Kern Gezond Texel
Weverstraat 95
1791 AC Den Burg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Socials