Skip to main content

Workshop Positieve Gezondheid!

Mijn naam is Christine Groen. Sinds 2019 ben ik gecertificeerd trainer Positieve Gezondheid. Vanaf eind juni geef ik workshops op Texel. Ik vind het leuk én belangrijk om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de mogelijkheden van Positieve Gezondheid. Iedereen is van harte welkom.

Positieve Gezondheid. Wat is dat eigenlijk. U heeft er misschien wel eens van gehoord of erover gelezen. En u wilt er meer van weten. U werkt in de zorg en bent nieuwgierig hoe u Positieve Gezondheid kunt toepassen in uw werk. Of u bent een geïnteresseerde inwoner van Texel die graag meer wil weten over dit onderwerp. Hoe u uw eigen veerkracht kunt vergroten. We zijn allemaal weleens op zoek naar mogelijkheden hoe om te gaan met de uitdagingen van het leven. Vindt u het leuk om hiermee op een leuke, informele manier aan de slag te gaan? Deze workshop is voor iedereen!

Inhoud

In de workshop leer je hoe je veerkrachtig kunt leven en om kunt gaan met de uitdagingen die elk leven kent. We gaan aan de slag met jouw Positieve Gezondheid. Je krijgt uitleg wat dit inhoudt en hoe je dit kunt toepassen in de dagelijkse praktijk door middel van een handig hulpmiddel. Je ontdekt wat belangrijk voor je is en hoe je daar invloed op hebt en de regie kunt nemen op je eigen leven.

Voor wie?

Voor iedereen die meer in contact wil komen met de eigen veerkracht en naar datgene wat jouw leven betekenisvol maakt.

Praktisch

Maximaal 12 deelnemers. De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers.
De deelname is gratis en wordt aangeboden door de Coöperatie Kern Gezond Texel.

Wanneer

Laatste maandagen van elke maand van 19.30 tot 21.30 uur.

Locatie: de Buureton

Meer informatie en aanmelden: 
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Mobiel: 06-4523 1491

Je bent van harte welkom.

Vriendelijke groet,
Christine Groen

Blijf op de hoogte. Doe mee. Zeg het voort!

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsflits van Kern Gezond Texel. Met informatie over onder andere het programma Gezond Texel 2030, artikelen en bijeenkomsten over Positieve Gezondheid, bewonersinitiatieven en nog veel meer!

Coöperatie Kern Gezond Texel
Weverstraat 95
1791 AC Den Burg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Socials