Skip to main content

Maak kennis met de buurtverbinder op Texel

"In dit stukje stel ik me even voor. Mijn naam is Denise Koopman en werkzaam bij Novalishoeve in de hoedanigheid van teamleider maar inmiddels ook buurtverbinder.

Novalishoeve is vorig jaar gestart met het project buurtverbinder met een andere collega, zij is een andere uitdaging ingegaan en in de tussentijd heb ik lopende zaken opgepakt.

De functie van buurtverbinder past eigenlijk goed bij mijn rol als teamleider, ik heb contact met veel dezelfde partijen alleen nu met 2 petten op dus dit voelde als een logische stap.

Focus voor nu ligt vooral op het creëren van een 'gezonde en zorgzame' buurt. Waarin buurtbewoners elkaars talenten kennen en een beroep durven doen op elkaar. De start is op de Tuunen en een deel van de 99 maar hopelijk breidt het zich straks uit en komen er over heel Texel mensen met elkaar in verbinding in hun eigen wijk.

Inmiddels lopen er lijntjes met allerlei organisaties om met elkaar te kijken wat we voor elkaar of elkaars doelgroep kunnen betekenen, mocht je dit lezen en denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, schroom dan niet om me een mailtje te sturen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."

Blijf op de hoogte. Doe mee. Zeg het voort!

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsflits van Kern Gezond Texel. Met informatie over onder andere het programma Gezond Texel 2030, artikelen en bijeenkomsten over Positieve Gezondheid, bewonersinitiatieven en nog veel meer!

Coöperatie Kern Gezond Texel
Weverstraat 95
1791 AC Den Burg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Socials