Skip to main content

Nieuw lid: Fitcoach Wilma Tijsseling

  Waar staat jouw organisatie voor? 
  Mijn bedrijf staat voor persoonlijke en professionele begeleiding bij het sporten en trainen van iedereen die daar zin in- en behoefte aan heeft!

  Wat wil je met jouw organisatie komen brengen en hoop je te halen bij de Coöperatie?
  Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren in de vorm van het actief meedenken over het in beweging krijgen van de Texelaars, daarnaast vind ik het heel leuk om in contact te komen met de andere leden die dezelfde missie hebben.

  Hoe komt het gedachtegoed van Positieve Gezondheid terug in jouw werk? En wat betekent Positieve Gezondheid voor jou persoonlijk? 
  Door mijn werk met sportende Texelaars komen trainen, bewegen, gezonde voeding en afvallen, motivatie, mindset en gezondheid erg veel ter sprake. Ik probeer daarbij mijn eigen gezonde leefstijl als voorbeeld te geven. Doordat ik positief en opgewekt in het leven sta, hoop ik dat ik dit goed over kan brengen op mijn sporters!

  Welke boodschap wil je meegeven? 
  Dat sporten niet persé met een rood en bezweet hoofd hoeft te zijn, iedereen kan op zijn eigen niveau sporten en bewegen. Het belangrijkste is dat men begint en er plezier in krijgt.

  Contactgegevens: www.fitcoachwilma.nl / 06-40418893

  Blijf op de hoogte. Doe mee. Zeg het voort!

  Ja, ik meld me aan voor de nieuwsflits van Kern Gezond Texel. Met informatie over onder andere het programma Gezond Texel 2030, artikelen en bijeenkomsten over Positieve Gezondheid, bewonersinitiatieven en nog veel meer!

  Coöperatie Kern Gezond Texel
  Weverstraat 95
  1791 AC Den Burg
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Socials