Skip to main content

Tzorg

# Gezondheid / Hulp / Zorg

Thuiszorg

Aangenaam kennis maken. Wij zijn Tzorg! Samen zorgen wij dat mensen zich zo thuis mogelijk voelen. Goed ondersteund en prettig verzorgd dankzij onze praktische hulp met een glimlach, scherpe blik én persoonlijke aandacht. Vakkundig en op maat. Overal en altijd in de buurt. Samenwerkend met gemeenten, wijkteams, ketenpartners cliënten en hun (zorg)netwerk.

Onze vakkundige professionals werken volgens onze kernwaarden dichtbij, vakkundig, samen doen en een warm hart. Wij werken met kleine teams in de wijk om de binding tussen onze medewerkers en de binding met de wijken te borgen. Op deze manier staan onze thuishulpen en zorgcoördinatoren dichtbij de inwoners en hun naasten. Vanuit onze kernwaarden zorgen wij ervoor dat mensen zich gezien en gehoord voelen en zoveel mogelijk zelf aan het stuur staan in hun ondersteuningsvraag. Zo dragen wij bij aan een (meer) zelfstandig leven en het invullen van onze missie; Een aangenaam thuis.

Contactgegevens

Bezoekadres

Tzorg B.V. Wognum - Dick Ketlaan 3 - 1687 CD - Wognum

Email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website(s)

Telefoonnummers(s)

Socials

Locatie in kaart

Blijf op de hoogte. Doe mee. Zeg het voort!

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsflits van Kern Gezond Texel. Met informatie over onder andere het programma Gezond Texel 2030, artikelen en bijeenkomsten over Positieve Gezondheid, bewonersinitiatieven en nog veel meer!

Coöperatie Kern Gezond Texel
Weverstraat 95
1791 AC Den Burg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Socials